Historiek

Maes Mattress Ticking werd opgericht in 1926 en is vier generaties later, dankzij tal van investeringen, marktleider in het weven en breien van hoogwaardige matrastijken. Maak kennis met de unieke geschiedenis van ons familiebedrijf.

LEES MEER

Familie Maes

Achter het familiebedrijf Maes Mattress Ticking staat een hartelijke, warme familie met passie en respect voor het vak. Leer het verhaal kennen van zaakvoerder Jef Maes en zijn kinderen.

LEES MEER

Belgian Damask

De term 'Belgian Damask' verwijst naar geweven en gebreide matrastijken van Belgische bodem. Maes staat dan ook synoniem voor 100% Belgische topkwaliteit. Een uitdaging in deze internationale en snel evoluerende sector.

LEES MEER

Productie

Van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, exclusieve dessins tot de strengste kwaliteitscontroles. Bij Maes staat alles in het teken van de zoektocht naar de hoogste kwaliteit en de beste service.

LEES MEER

Creaties

Een fijne kwalitatieve afwerking, exclusieve dessins op maat en creatieve collecties. Daar staan we voor. Ontdek onze unieke creaties die het verhaal vertellen van onze klanten.

LEES MEER

Waarom Maes?

Kiezen voor Maes is kiezen voor kwaliteit, vertrouwen, flexibiliteit en ondernemen op mensenmaat. Maak kennis met onze familie en haal een partner in huis op wie je kan bouwen.

LEES MEER